Povraćaj sredstava

Kako povratiti sredstva?

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, odnosno do prijema proizvoda kog kupac vraća.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

Procedura za povratak sredstava

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona +381 11 2511 577 ili nam pošaljite mail na email adresu: webshop@ucpartizan.com Neophodno je da pošaljete fotografiju računa, Vaše ime, prezime, broj telefona i broj dinarskog tekućeg računa.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini. Gotovinu je moguće preuzeti neposrednim dolaskom u prodajni objekat UC PARTIZAN DOO, na adresi Vodovodska 162, 11147, Beograd, sa prethodnom najavom.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava Kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, UC PARTIZAN DOO internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA i Mastercard metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa Vašim Prodavcem, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac, niti slati na adresua koja je navedena na računu/otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu, o trošku pošiljaoca.